Recenzija: NYX wonder stickSvi volimo da na internetu saznajemo za novitete koji bi mogli da nam se dopadnu. Nisam li u pravu?


Baš iz tog razloga, želim da podelim s vama svoje mišljenje o ovom proizvodu.

O čemu se radi?

Stik za konturisanje brenda Nyx je nešto na šta sam obratila pažnju gledajući Youtube video. Svidelo mi se kako izgleda na licu, pogledala na netu šta još piše o njemu i nameračila se da ga kupim. Desilo se to da sam ga kupila na totalno neplaniranoj lokaciji: u Atini. Isprobala sam ga na ruci (ili kako se to već kaže - swatchovala) i to je bilo dovoljno da sva srećna odem na kasu i kupim ga.


Već pri prvom korišćenju, dok je bio u fazi isprobavanja i eksperimentisanja uvidela sam da nema mesta kajanju! Shvatila sam da su proizvodi kremastije teksture savršeni za konturisanje jer izgledaju prirodno, a istovremeno imaju ulepšavajuć efekat.


Zašto mi se dopao Nyx wonder stick?

Prvenstveno jer se lako nanosi, a još lakše blenda. Gledajući Maybelline serijal Make up in the city (klik ovde) pronašla sam još jednu tehniku blendanja proizvoda za konturisanje koji imaju kremastu teksturu. Čitava filozofija je u tome da potezima ka gore treba blendati proizvod (prstima). Probala sam da nanosim i na taj način - opet sjajan rezultat.
Takođe, tehnikom korišćenja beauty blendera dobićete odličan efekat.
Sviđa mi se kako izgleda na licu; nije previše narandžasto, a ni previše braon. Taman kako treba, a opet lep izgled i za dnevnu , kao i večernju varijantu.


Stvar koja mi se ne dopada kod ovog proizvoda je malo veća cena i poprilično brza potrošnja. Pošto je kremast i lagan za nanošenje, vidljivo je primetiti kako ga malo-po-malo ponestaje. 

Ovaj proizvod možete naći u svim radnjama Alexandar Cosmetics radnjama, po ceni od 1380 dinara.


Pakovanje: 8/10
Cena: 6/10
Trajanje: 6/10
Izgled na licu: 10/10


Koristite li nešto slično? 
Da li vam se dopala ova recenzija?

6 comments:

 1. Mnogo mi se dopada ovaj proizvod. I sama sam čula mnogo dobrih recenzija o ovom proizvodu i zbog toga mi se najviše dopao. Odlična recenzija ❤️❤️❤️

  Visit and follow ----> Marija's blog

  ReplyDelete
 2. Interesantna recenzija, draga moja! Jako zanimljiv proizvod. Do sada ga nisam isprobala ali mi se generalno dopada!

  New post is on my blog! Visit me, Maleficent

  ReplyDelete
 3. Super post. ;)

  https://kraljicadrameblog.wordpress.com/2017/10/25/black-and-red-devil/

  ReplyDelete
 4. awsome post...keep posting
  thanks for sharing with us...
  iphone 7 & iphone 7 plus mobile covers

  ReplyDelete
 5. This is really awesome and beautiful.
  Thank for this sharing.
  iphone 7 covers

  ReplyDelete

Da čujem vaše mišljenje. :)