Zanimacije na raspustu ♥

Sigurna sam da vam se desilo da ne znate šta ćete da radite od dosade na raspustu. I meni se to dešava mnooogo puta! Ali uvek nekako smislim način da ,,oteram'' tu dosadu, pa ću sa vama podeliti neke od mojih saveta za ubijanje dosade tokom raspusta. :)

Čitanje knjiga

Jedna od mojih omiljenih zanimacija. Obožavam da čitam i najviše uživam u knjigama Gijoma Musoa, a od žanrova mi je omiljena misterija, ljubavni romani, ili neko lagano štivo poput knjige ,,Sećaš me se?'' od Sofi Kinsele.


Moje preporuke:
1. Zato što te volim, Gijom Muso
2. Srećnik, Nikolas Sparks
3. Zaljubljena u anđela, Federika Bosko (napomena: ukoliko niste spremni da tugujete zbog knjige ili jednostavno ne želite da čitate nešto tužno, nemojte ovo čitati. Sama knjiga je po meni prelepa, ali mi je slomila srce, verujem da će i vama mada svakako preporučujem da je pročitate uz malu napomenu! :) )
4. Noćna škola, K. Dž. Doerti
5. Anđeo tame, Sidni Šeldon

Otkrivanje muzike na sajtu last.fm

Ovaj sajt sam pronašla pre dve godine i to sasvim slučajno, više se ni sama ne sećam kako. Uglavnom, svrha sajta je da slušate muziku koju volite ili nešto slično tome, i da pronalazite nove pevače/grupe koji će vam se dopasti. Obožavam ovaj sajt!


Ovako izgleda početna strana sajta. Tu su predloženi neki izvođači slični onima koje sam ranije pretraživala.



Ova strana se otvori kada sam stisnula na ,,Music'' gore. Izaberete vrstu muzike koja vas zanima i izađu vam razni izvođači koji stvaraju takvu muziku. Ja vam kažem, odličan sajt.
A sad, meni omiljeni deo sajta je ovaj kada se pritisne ,,Listen''.


U ovo polje ukucamo vrstu muzike ili nekog izvođača, a kompjuter sam pronađe neke pesme slične onima koje taj izvođač stvara. Dosta pesama koje mi se sviđaju sam našla na ovaj način.

Kuvanje


Garantujem vam da ćete uživati ukoliko budete isprobavale neke recepte sa najboljom drugaricom. Pustite omiljene pesme, igrajte i kuvajte a na kraju će vam ispasti neki divan specijalitet!
Evo nekih ideja šta biste mogle da spremate:


Ne morate da stavljate sir ukoliko ne volite, a za neku malo zdraviju verziju ubacite zelenu salatu i paradajz na primer. Sveže povrće uvek ,,izbavi'' situaciju! :-D



Još jedna odlična ideja. Ovo možete napraviti za doručak. Ja sam probala ovo i mogu vam reći da je super ispalo.


Ukoliko želite da se zasladite... :)


Raspremanje sobe

Mislim da ćete se mnogo lepše osećati u urednoj i sređenoj sobi, a i vaša mama će biti zadovoljna i neće gunđati kako bi već jednom trebalo raskloniti tu hrpu stvari sa kreveta. 


Ne dozvolite da vam soba bude neuredna.

Ne kažem da treba da vam bude savršena soba, ali bar nek ne bude nered! :)

TEA PARTY sa drugaricama

Sumorno popodne, a ti ne znaš šta ćeš od dosade. Pripremi čaj, neke kolačiće ili keksiće (možeš i da trkneš do prodavnice pa kupiš neke, ne moraš da spremaš sama). Kad sve bude na stolu, spremne ste za jednu trač-partiju!


Izvinjavam se što nije bilo mojih slika (tj. slikane aparatom) nisam znala kako bih neke od ovih aktivnosti mogla da prikažem slikom. Za sledeći post vam spremamo nešto super, neću da otkrivam o čemu se radi.

Pozdrav, D&A♥

10 comments:

  1. Lep post. Pogotovo mi se svidja tvoja lista za knjige. Mislim da cu procitati ,, Zaljubljena u andjela" jer volim tuzne price. I tvoj stil pisanja je prelep

    Za giveaway
    Trenutno sam na odmoru u drugoj drzavi i poalacu ti kad se vratim.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvala puno :)
      Nećeš pogrešiti ako pročitaš, ja je mnogo volim :)

      Delete
  2. Post ti je odličan , i slike su super!

    Poseti moj blog i komentarisi: http://fashion00cosmetics.blogspot.com/

    ReplyDelete
  3. Super ideja za post. Sviđa mi se blog. Sve najbolje. Pratim tvoj blog, uzvrati ako mozes
    http://suzanas1.blogspot.com

    ReplyDelete
  4. aaj odličan post sviđa mi se baš,al najozbiljnije pogotovo ova stranica nisam znala za nju,moram se iskušati haha xd ,hm ovo izgleda ukusno,mogla bih to napraviti ,ne izgleda komplicirano,uvijek ovako kažem dok ne počnem da pravim... i da slažem se najbolji način jeste čitanje knjiga i ja sam odlučila na ovom raspustu pročitati barem 6 knjiga ,znam da je previše ali sve je moguće ako mi to učinimo jel da?
    iamforeverdirectioner.blogspot.com
    emma

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvala na komplimentima. Naravno da je sve moguće, držim ti palčeve da uspeš u svojoj nameri. I radi to iz ljubavi, a ne jer smatraš da moraš. :)

      Delete

Da čujem vaše mišljenje. :)