Nova rubrika #SOS - Danijela u ulozi tinejdž-psihologa



Inspirisana raznim uticajima (prijatelja, posta jedne devojke gde kaže da joj je omiljena rubrika u Hej! časopisu HelpMe itd...), odlučila sam da je pravo vreme započeti novu rubriku na blogu.
Jednom u nekoliko nedelja ću izdvojiti vreme i posavetovati/odgovoriti/dati svoje mišljenje na pitanje ili problem koji neko ima. Nisam školovani psiholog, već sam devojka od 18 godina, mada smatram da sam poprilično zrela osoba i merodavna da bar u nekoj meri pomogne i da savet onome kome je potreban.

Pitanja i probleme možete slobodno pisati anonimno, nije ni važno ko je autor. Važno je samo da se sporazumemo i komuniciramo, jer je uzajamna podrška važna. Čak i na internetu. Odnosno, na internetu posebno!

• ostavljam vam da me ,,zatrpate'' komentarima, pa se čitamo u narednom postu!
• dakle, sve oko čega biste voleli da popričate, imate nedoumicu oko nečega, muče vas ljubavni problemi, roditelji, drugarice, upis u srednju/fakultet... pišite mi baš bilo šta! Rado ću pomoći koliko mogu. ☺


Nađite me:
instagram @blog.girly.world (moj ,,lični'' --> @kompletan.andjeo)
mail: girly.world452@gmail.com

facebook: https://www.facebook.com/girlyworld07



6 comments:

  1. Zaista super ideja,bez obzira sto nisi "skolovani" psiholog,ne sumnjam da ces moci pomoci. Drago mi je da si ovo pokrenula,nekad i mali savjet moze biti od velike pomoci.

    PajaMala.blogspot.com

    ReplyDelete
  2. Sviđa mi se ova rubrika i iskreno se nadam da će biti podržana :D

    Delilah's Stories | Filmtastično

    ReplyDelete
  3. odlična ideja kada možeš već nekom da pomogneš imaš odličnu platvormu da to i uradiš! Ja nisam tinejdžer već 4 godine pune ali da sam u to vreme imala ovako nešto baš bih se radovala. Super ideja.

    ReplyDelete
  4. Mnogo volim ovakve rubrike po blogovima i časopisima, tako da mogu reći da mi se jako dopada ova ideja. Znaš da te pratim duže i da baš volim tebe, tboj blog i način pisanja, tako da zasigurno verujem da ćeš uspeti da pomogneš osobama kojima pomoć bude trebala. ❤️

    Novi post: The girl named Ana ❤️

    ReplyDelete
  5. Super post. Pretplatila sam se. Mozes posjetiti moj blog lauralifestyle1.blogspot.com

    ReplyDelete

Da čujem vaše mišljenje. :)