Nije me bilo. Sad sam opet tu.



Odlučila sam da jedan odvojeni post posvetim objašnjenju zašto me nije bilo nekoliko meseci.
U suštini, ne postoji neki poseban razlog, a i šta god bih rekla bio bi izgovor. Da se ne lažemo.
Nisam osećala potrebu za pisanjem, nisam osećala da je to nešto što bih trebala da radim. I odlučila sam da ću pustiti da mi inspiracija sama dođe, kao što je i došla s početkom letnjeg raspusta i viškom slobodnog vremena.
Konačno imam vremena da se posvetim svemu što želim.
Napravila sam listu za narednih par postova, tako da unapred znam šta ću pisati i što se tog dela tiče, organizovana sam potpuno. :)
Potrudiću se da za najviše nedelju dana pročitam Sumrak 1. deo (ne znam zašto to do sad nisam učinila bar 500 puta, ali gledala sam film bar triput toliko...:D). Svašta nešto mi se mota po glavi i obožavam taj osećaj, kad ne znam na koju bih pre stranu!




Da se vratim na ono moje nepisanje. :) Sigurna sam da sam izgubila određeni broj čitalaca, mada to i nije toliko bitno. Bitnije je da sam ja sada spremna da opet pišem i vratim se na blog posle male pauze.
Objašnjenje nemam. :) Nisam imala vremena, nisam osećala da me pisanje i vođenje bloga ispunjava kao ranije.
Lažem kad kažem da nisam imala vremena. Možda i nisam, ali mogla sam da ga stvorim, izdvojim... Sat, dva nedeljno ne bi škodilo mojim ocenama i drugim obavezama koje sam završavala. :)

Bilo kako bilo, moja poruka za vas glasi da, ako ste autor bloga i ne osećate želju, volju i strast za pisanjem, nemojte to raditi. Nemojte preko svoje volje da pišete. Nemojte pisati samo da biste nešto napisali. Pišite zato što vam to pričinjava zadovoljstvo. Pišite jer volite. Pišite jer vas to čini srećnima. Pišite zbog sebe. Ne zbog drugih. :)

I da, u slučaju da nekog zanima... Naslovnu sliku sam ja lično fotkala negde u septembru, oktobru prošle godine kad je bio ovaj savršeni zalazak. Obožavam tu sliku! ♥


Inače, srećan raspust svima koji slave! Hahaha :D
  

8 comments:

  1. Slazem se sa tobom,jer je i meni dosao jedan period kada uopste nisam pisala i bilo je i bolje tako!Jedva cekam postove koje si najavila i drago mi je da ti se inspiracija vratilaa <333!

    GIVEAWAY perfecthigh136.blogspot.com

    ReplyDelete
  2. Jako mi je zao sto nisi osecala to,ali i meni je isto tako bilo. Nisam imala pktrebu da udjem na blog. Da pisem niti da ga obrisem ali sada sam nekako odmorila i nastavicu. Drago mi je sto si se i ti vratila. Predposlednji pasus je stvarno lepo napisan. Mislim da dvi treba da pisemo zbog nas ne zbog drugih. :)
    novi post bethanyismybae.blogspot.com

    ReplyDelete
  3. DRAGO MI JE ŠTO SI SE VRATILA, NADAM SE DA ĆEŠ DALJE PISATI NAJBOLJE MOGUĆE POSTOVE I DA ĆE SVI UZIVATI ČITATI IH :*

    NOVI POST --> petra-s-life-blog.blogspot.hr

    ReplyDelete
  4. Koja slucajnost, ja sam se takoder tek sada vratila na pisanje bloga, ja sam imala problem sa logiranjem na blog haha :)

    Pogledaj moj blog ako zelis :)

    http://myfirsttextvm.blogspot.ba/?m=1

    ReplyDelete
  5. I meni se dogodilo, jednostavno imala sam osjećaj da mi ne ide,kao da sjedim na užarenom stolcu. Divno je što si se vratila,volim tvoje postove.

    Šminkerica -posjeti i učlani se ako želiš. mnogo bi mi značilo.

    ReplyDelete
  6. Mnogo mi je drago što ponovo pišeš i stalno sam ulazila na tvoj blog u nadi da ću ponovo pročitati tvoj novi post. Ne znaš koliko si me obradovala. ♥

    Novi post -> innisall.blogspot.com

    ReplyDelete
  7. Drago mi je da si se vratila!Jedva čekam druge postove♥


    ksenijinkutak1.blogspot.rs

    ReplyDelete
  8. I ja sam imala period proslog meseca da nisam pisala,ali zbog skole.Uzas!
    Drago mi je da si se vratila jer je tvoj blog jako zanimljiv i imas postove koji vrede jako jer se trudis! :)

    Ako zelis pogledaj moj blog <3
    http://happinessalwaysbringsbeauty.blogspot.rs/

    ReplyDelete

Da čujem vaše mišljenje. :)