Back To School: školski pribor + nekoliko outfit ideja ❤





Mislim da je onaj uvod kako škola uskoro počinje nepotreban, jer već i sami znate da nam je ostalo još par nedelja raspusta. Tako da, neću pisati dugačke uvode o tome kako je leto prebrzo prošlo, da nam se ne ide u školu i ostalo...
Bolje da se pomirimo sa tom činjenicom što pre, i prihvatimo je kako bi nam polazak u školu lakše pao. Spremam jedan tekst o povratku u školu na Famozi (jako sam srećna što sam deo njihovog sajta ☺), kada bude gotov ostaviću vam link u nekom od postova.

Nešto najuzbudljivije, ako mene pitate, pred sam polazak je kupovanje raznih sitnica. Gomila slatkih sveščica, zanimljivih gumica, šarene olovke... Što šareniji pribor - to bolje!




Da li ste kupili neke sitnice za školu? Da li jedva čekate prvi septembar, ili se od onih kojima se uopšte ne ide? :)



                                         *                *                 *              *                  *



Kombinacije za školu



Evo nekih ideja kako biste mogli da se oblačite za školu.



#1.

Kod ove kombinacije, akcenat je na obući, odnosno patikama. Mislim da su jako slatke i da se lako kombinuju uz neke jednostavne odevne komade. Da li biste nosile ovako nešto? :)



#2.

Skroz girly kombinacija☺. Rado bih nosila ovako nešto. (A vi?) Volim ovakvu roze boju. Njena prednost je što nije previše upadljiva.


Udobna i lagana kombinacija, a opet neuobičajena. Pink ranac daje ,,šmek'' celokupnom autfitu. :)




Spremam vam još neke postove u vezi povratka u školu, stay tuned  (ostanite u toku). ☺




11 comments:

  1. Prvi outfit mi se baš dopada, to je nešto što bih ja sasvim sigurno rado nosila u školu ❤ Imamo istu sveščicu, ovu crvenu sa Minnie. Ja je koristim u vezi planova za blog. :) Moram da kažem da nisam preterano oduševljena činjenicom da će škola za manje od dve nedelje, ali kupovina i generalno priprema školskog pribora me maksimalno raduje :)

    http://anjalittleworldd.blogspot.com/

    ReplyDelete
  2. Kako si pocela da pises na famozi?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Bila sam među 4 izabrane pobednice na Bravo bloger konkursu, i onda su se ti ljudi koji su organizovali konkurs odvojili i stvorili Famozu :)
      Nadam se da si me razumeo/la. ☺

      Delete
  3. Mnogo mi se svidja sveska sa sovicom.Gde si je kupila? :) Svi outfiti su predivni i ne mogu se odluciti koji je lepsi.Vidim da imamo slican stil,pa bih ja rado nosila sva tri outfita u skolu.Moj outfit za prvi dan skole ce izgledati slicno kao i prvi outfit.Ja moram priznati da se radujem skoli.Ove godine krecem u srednju i jedva cekam da upoznam novu skolu,novo drustvo,pa cak i novi grad :) ♥

    ReplyDelete
  4. Odlican post draga. Prva i treca kombinacija su mi se mnogo dopale. Jedva cekam da idem u kupovinu pribora, ali ne ide mi se u skolu ahhh. ☺♥

    ReplyDelete
  5. Svescice su prelepe! Od outfita najvise mi se dopada prvi. Inace, ja jedva cekam 1. septembar, ali vise zbog drustva i svih divnih stvari koje se desavaju u skoli. :) xo

    ReplyDelete
  6. Super post,bas mi se dopadaju stvari koje si kupila <3!Prvi i treci outfiti su moji favoriti <3!

    perfecthigh136.blogspot.com

    ReplyDelete
  7. Sveske su prekjut*-*!
    Kombinacije su prelepe,najvise mi se svidja prva:)
    teengirlsrbija.blogspot.com

    ReplyDelete
  8. Kod pocetka skolske godine mene uvek najvise raduje kupovanje skolskog pribora i raznih odevnih predmeta.♥ Prvi outfit mi je presladak pogotovo zato sto sam planirala da kupim takve slicne vansice.:-)
    Divan postic!♥♥

    marsylylife.blogspot.com

    ReplyDelete
  9. Predobar post❤️
    Ako hoces mozes i moj post pogledat, nova sam :)❤️ http://luckygirl1908.blogspot.com/

    ReplyDelete
  10. Super post, najvise mi se svidja prva kombinacija. :-)

    Poseti moj blog i uclani se ako zelis, nova sam: milicasworld07.blogspot.com

    ReplyDelete

Da čujem vaše mišljenje. :)