Najbolje i najgore obučene zvezde u martu 2015.



Hristos Voskrese! Srećen Vaskrs, svima koji danas slave! Doslo je vreme za još jedan post o najbolje i najgore obučenim zvezdama ovog meseca.
Napomena: Nisam modni stručnjak, komentare pišem na osnovu ličnog mišljenja i stila. 
- Anđela


#1. Shay Mitchell



Ovo je neka slika sa egzotičnog mesta i baš mi se dopada što se ona onda opredelila za ovakav outfit. Mislim da je baš prolećni, iako nema mnogo boja. Sve je tako lepršavo i opušteno, što sasvim pristaje našoj slaktoj lažljivici.
#2. Kim Kardashian
#3. Kanye West

Moram priznati da ja jako volim Kim, ali sa ovom plavom kosom ne izgleda baš najsrećnije. Pošto ima taman ten mislim da joj više pristaje crna kosa i da tako izgleda mlađe i prirodnije. Inače, što se tiče njene kombinacije nije na mene ostavila neki utisak. Ima ona i boljih izdanja.Što se tiče poznatog repera, u njegovom stilu. Sve pohvale!






#4. Vanessa Hudgens





Joj Bože... Vannessa je prelepa devojka, ali izgleda da joj taj dan nije bio baš najbolji. Iste sandale (mislim da su valentino) imala je i Shay, ali mislim da ih je mnogo bolje ukombinovala nego Vanessa. Ima previše svega na sebi. Neku tuniku, široke pantalone, kožnu jaknu, ovu odvratnu maramu i još na sve to žutu torbu... Ništa ni sa čim!




#5. North West i Suri Cruise



Pa šta reći za ove dve male lepotice? Prave su princeze i verovatno u budućnosti modne ikone.


#6. Justin Bieber




Nisam njegov fan, ali volim njegov stil. Sviđa mi se sve što on obuče. Jednostavno, zna da iznese stvari kako treba. Kao i svaki njegov outfit i ovaj je dobar, možda mi samo malo smeta ova zalizana kosa. Mislim da bi mnoge muške zvezde trebale da se ugledaju na ovog zgodnog pevača.


#7. Selena Gomez

I ona bi mogla malo da se ugleda na svog bivšeg dečka. Mislim da je ovo sa Paris Fashion week-a i verovatno je bila jedna od najgore obučenih. Kao i kod Vanesse i kod nje ima svega i još, naravno, žuta boja. Šta reći...


#8. Lily James

Ja stvarno ne znam ko je ova devojka, ali slučajno sam našla ovu sliku i zaljubila sam se u ovu haljinu. Mislim da je ovo sa premijere nekog filma (iza piše Cinderella) i sigurna sam da je outfit skoriji. Ova haljina je slična haljini koju je imala Jennifer Lopez iz prošlog posta. Stvarno ne znam koja je lepša od te dve haljine.


#9. Paris Hilton


Ja stvarno ne znam šta predstavlja ovaj središnji deo haljine, na kom se vidi koža (ako me razumete). Bila bi sama haljina mnogo lepša da je i taj deo crn. Isto i za ovaj veliki prsten, na istoj ruci gde je i sat. To mi tako bode oči...


#10. Kit Harington

Pomalo dosadno, u svakom slučaju bolje nego konobarski izgled, koji je stalo zastupljen na crvenom tepihu. Možda je mogao dadoda još neku stvar u istoj boji kao košulja, da bi malo razbio ovu monotoniju tamno sive boje.


#11. Laura Marano

Ova devojka je jako slatka, ali stvarno ne znam zašto je obukla ovu odvratnu haljinu. Kada sam videla ovu sliku, mislila sam da ona ima 27-18 godina, onda sam malo guglala i ispalo je da ima 19. Ja stvarno ne znam zašto je od sebe napravila baku, sa ovom haljinom preko kolena i ovim resicama. Šteta, a jako je slatka devojka.



#12. Victoria Justice


Stavila sam je i u prošli post i imala je lep outfit kao i sada. Mišljenja za ovu kombinaciju su različita. Naravno, neće se svakom dopasti. Meni je na primer savršena i rado bi ovako nešto obukla.


#13. Ian Somerhalder

I evo ga Danijelin omiljeni Ian. Stvarno je PRELEP. I outfit je dobar. On je jedan od retkih koji imaju svoj stil. Ovaj šal mi se posebno sviđa, potpuno mi je prikladan za ovu kombinaciju. Šta god on obuče, odlično mu stoji.



#14. Nikki Reed


I ovaj outfit mi se punooo sviđa. Samo ne mogu da razjasnim da li je ovo majica ili haljina (mislim da je majica, ali nisam sigurna). Kada pogledate ovu kombinaciju, prvo što vam zapadne za oči su ove štikle. Mojoj sestri se na primer u opšte nisu dopale, dok meni savršeno pristaju uz ovakvu kombinaciju, jer razbijaju monotoniju dosadne crne boje.


I to je to što se tiče ovog posta! Nadam se da vam se dopao. Pišite svoje komentare i mišljenja o kombinacijama. Takođe, pišite koju bi ste zvezdu voleli da vidite sledećeg meseca u ovom postu. 
Do sledećeg posta :*,
Anđela

26 comments:

  1. Bas lepo umes da izneses svoj stav o modi :) slicno bi i kod mene bilo. Lilly ima najljepsu haljinu.

    ReplyDelete
  2. Vanessa me je baš iznenadila! Nisam navikla da je vidim u ovakvom izdanju! Shay, Lily, Ian i Victoria su top, a ostali manje - više. Inače, čini mi se da je Kim konačno vratila staru boju kose, ova plava joj nikako ne pristaje!

    http://anjalittleworldd.blogspot.com/

    ReplyDelete
    Replies
    1. Da, i mene je Vanessa negativno iznenadila! Da jeste, vratila je strau boju kose, hvala Bogu!

      Delete
    2. This comment has been removed by the author.

      Delete
  3. Svidja mi se kako se Victoria obukla. Stvarno joj lepo pristaje, a i ona je jako zgodna♥ Laura je zaista promasila. Po meni na ovoj slici izgleda kao da ima 26/7 godina.:\

    ReplyDelete
    Replies
    1. Da, Victoria je prelepa i sve joj lepo stoji. :)

      Delete
  4. U vecini stvari se slazem sa tobom. Kim uopste ne stoji plava kosa, ali dobro. Ian je savrsen *-*♥♥

    Poseti moj blog, imam novi post i reci mi tvoje misljenje.
    http://worldarounyo.blogspot.com/

    ReplyDelete
  5. Super post. Vecinom se slazem sa tobom. Justin zaista ima savrsen stil. Inace , Selena se nije toliko lose obukla , samo da je dezen haljine malo drugaciji. ♥

    P.S. Novi post na mom blogu:
    http://styleonfirstplace.blogspot.com/

    ReplyDelete
  6. Zabavan post! Kim sa plavom kosom ne izgleda nikako, bas joj ne stoji!
    Shay je divna!
    Sonia Verardo
    http://www.trenchcollection.com

    ReplyDelete
  7. Super post..
    Ako zelis pogledaj novi post na mom blogu http://girlsmakeupbysanjah.blogspot.com/

    ReplyDelete
  8. Super post. :)

    Imam novi post, komentarisi ako zelis i prijavi se.♥
    http://ninaw123.blogspot.com/

    ReplyDelete
  9. Selena jeste da je omanula na tom Fashion weeku, ali inace se savrseno oblaci. ♥

    ReplyDelete
    Replies
    1. Da, slažem se. Volim njen stil, ali je ovaj put promašila. :)

      Delete
  10. Nikki obozavam, ova kombinacija joj je sjajna. :D

    ReplyDelete
  11. Victoria Justice se predobro obukla. Slažem se da je Selly malo omašila ovoga puta ( po meni ). :)

    fashionholicyeahh.blogspot.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mislim da je malo više omašila. Drago mi je da se slažemo! :)

      Delete
  12. Nominovala sam te pa pogledaj
    http://dnevnikjednetinejdzerkee.blogspot.com/2015/04/the-liebster-award.html

    ReplyDelete
  13. Nominovala sam te za jedan TAG-----------> http://teodorassmallworld.blogspot.com/

    ReplyDelete

Da čujem vaše mišljenje. :)