Najbolje i najgore obučene zvezde u februaru 2015 ♥



U postu ''A week in my life'' sam vam spomenula da je moja drugarica, Anđela, koja je prvobitno pisala sa mnom blog, odustala ali je obećala da će na kraju svakog meseca pisati post o najbolje i najgore obučenim zvezdama.
Prepuštam vas čarima Anđelinog umetničkog slobodnog izražavanja!
Napomena: Nisam modni stručnjak, komentare pišem na osnovu ličnog mišljenja i stila. 
- Anđela
Ovaj mesec bile su aktuelne Grammy Award i Fashion week, pa sam se skoncentrisala isključivo na ta dva događaja.




#1. Chris Brown



Jedan zanimljiv lik sa jako zanimljivom kombinacijom. Pošto je crnac mislim da mu jako dobro stoje crveni detalji koje je koristio, kao i ove naočare koje su malo upotpunile njegov izgled, i dale mu neki poseban šmekerski šarm.


#2. Victoria Justice




Ovo je njena kombinacija sa New York fashion week-a. Ja lično ne slušam njene pesme, ali mi je jako lepa i liči mi na Bethany Motu koju jako volim. Što se tiče ove kombinacije, vrlo mi je lepa i svedena. Fali mi malo boja, npr mogla je umesto crnih štikli da uzme neke u jačoj boji. Stavila je crveni karmin, što mi se jako sviđa jer je tako bar malo razbila ovu monotoniju.


#3. Rihanna




Pa crna Rijana, šta ti se dogodilo? (Ovo ,,crna'' nije uvreda)... Pa gde ona misli da je pošla?! Ja znam da se sve zvezde jako trude da nas zadive na crvenom tepihu, ali ne moraju baš ovoliko. Iskreno mislim da je ova haljina propast i u njoj mi RiRi izgleda kao da nosi petoro dece. :')


#4. Madonna




Izgleda da Madonna baš voli konje pa je i na dodelu nagrada obukla nešto slično odelu za jahanje. Ovako nešto nikada ne bih obukla i mislim da niko od nas ne bi. Toliko kože, čipke, još i ova kapica i platforme. Jedna od najgore obučenih na Grammy Awards.

#5. Lady Gaga


Pa dobroooo. Lepa haljina. Izuzetno lepa haljina, ali Gaga je bukvalno upropastila svoj look ovim rukavicama. Da ih je izbacila bila bi definitivno mnogo lepša, a i njen outfit bi bio drugačiji nego sada. Gaga, da nisi možda krenula s tim rukavicama da ribaš pod ili wc? 😂


#6. John Mayer



Ovde nema mnogo da se komentariše. Prava muška, pomalo dosadna kombinacija. Može se dopasti, a i ne dopasti nekom, u zavisnosti od toga šta se kome sviđa. Naočare su mi odlične!


#7. Irina Shayk



Vrlo izazovna, provokativna i seksi haljina koju ne bi mogao svako da iznese. Ona je ovo obukla za dodelu Oskara, a sličnu haljinu je obukla i Rita Ora pa zato nisam ubacivala i njenu sliku. Ali iskreno mislim da, bivšoj devojci lepog Cristiana, ovo mnogo lepše stoji. Zato što je mršavija i zgodnija nego Rita. :)


#8. Miley Cyrus



Njena haljina, ništa specijalno. Očekivano i dosadno, iako smo mi baš od nje očekivali nešto neočekivano. Mislim da su ove rupice malo previše spuštene. Ove što su na sredini trebale bi biti podignute još gore, a ove što su zadnje da budu na mestu gde su ove prve (ako ste razumeli). ☺


#9. Nick Jonas



Je l' ovaj pošao na vasar? Ovaj outfit je k'o da mu je baka sašila pa je promašio godinu kada bi trebalo da ga obuče. Ne bih volela da se ovako obuče neko iz moje okoline, a pogotovo ne moj dečko. Mogu da zamislim kako je bilo njegovoj devojci kada ga je videla (nadam se da mu ona nije pomagala oko outfita, jer to ne bi bilo dobro...), ako uopšte ima devojku. :D


#10. Jennifer Lopez




Za razliku od prošlog meseca gde je izgledala kao sultan Sulejman, Jennifer ovde izgleda puno bolje. Lepa i ženstvena kombinacija. Sve na svom mestu. Sviđa mi se i što je podigla kosu jer joj to baš lepo stoji. Takođe, dobro je što nije dodavala neke ogromne komade nakita jer bi to skrenulo pažnju sa ovako divne haljine. ☺


#11. Sam Smith



Posle dugog gledanja ove slike donela sam samo jedan zaključak - da su mu ove pantalone malo male (tesne). Ne znam zašto, ali ovaj autfit mi se ne sviđa nešto.


#12. Kim Kardashian



Provokativna, seksi spavaćica? Bez ovih karnera i ovih čuda, ovo bih koristila kao bademantil. Na ovoj fotki se ne vide štikle ali možda je i bolje da se ne vide, ko zna kako bi izgledala... Ne znam, meni se ne dopada ova kombinacija i mislim da bi njenom telu pristajalo nešto drugačijeg kroja.


#13. Nicki Minaj




Opet ta očekivana crna boja... Verovatno je sa ovim V izrezom želela da izgleda seksi ali su joj se grudi malo razbežale. Takođe mi se ne sviđa ni ovaj donji deo haljine, koji me podseća na one trakice za novogodišnju jelku... :D


#14. Kesha



Jako lepa kombinacija. Ova haljina mi se jako dopada, pogotovo zbog mašne. Čizme , naočare i mantil su super. Iako je ova kombinacija crno-bela, uopšte mi ne deluje monotono. Prosto ima nešto posebno.


#15. Sia



Wow... Hahaha, ova žena je kraljica. Sakrila je svoju facu ovim čudom. Ne znam uopšte kako je hodala. Inače kombinacija kao kombinacija je malo dosadna ali je ovo na glavi totalno čudno i uvrnuto da je zasenilo sve ostalo na njoj! :)





Kako su se vama dopale ove kombinacije, i uopšteno svi autfiti sa dodele Grammy nagrada? Pišite u komentarima koji outfit vam je najbolji, a koji najgori odavde.

Love you,
A.

37 comments:

  1. Divan post.Stvarno,neki su bas lepo obuceni,a neki totalni modni promasaj!

    sandraslifebyminimaus099.blogspot.com

    ReplyDelete
  2. Joj, ovde ima svega. :D Ja sam i dalje pri tome da mi je haljina Jennifer Lopez predivna! Irina Shayk je odabrala haljinu u kojoj divno izgleda. Možda bi na nekom drugom ovo izgledalo neprivlačno i previše provokativno, ali njoj lepo pristaje. Nick Jonas je užasno obučen, odelo je stvarno kao za cirkus! Rihanna je takođe baš loše obučena, kao i Madonna i Kim. Generalno, Kim po mom mišljenju uopšte nije zgodna, ne sviđa mi se njena građa tela, a i ovo što je obukla je uopšte nije učinilo nimalo privlačnijom. :)

    http://anjalittleworldd.blogspot.com/

    ReplyDelete
    Replies
    1. Da, slažem se! :) Ni po mom ukusu Kim nije nešto zgodna i ume da napravi totalne promašaje što se tiče kombinacija.

      -Anđela

      Delete
  3. Post je savrsen. Bas sam se lepo nasmejala. Delimo isto misljenje zaa sve kombinacije.♥ A Sia je potpuno luda. ahahhaha/♥

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvala ti puno! Drago mi je da sam te nasmejala i što delimo isto mišljenje :)

      -Anđela

      Delete
  4. Aaa eno je Victoria haha,joj koliko ja nju volim *-* .
    Ne slusam ju bas nesto ali Victorius je kriv.
    Super post,i bas kao sto neko rece ovdje ima svega hah.

    ReplyDelete
  5. Odlican post, bas sam se nasmejala! Mnogo mi se svidja ovaj blog, samo nastavi(te) ovako ♥

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvala puno! Drago mi je da ti se sviđa blog. Danijela se puno trudi ono njega i verujem da će nastaviti.

      -Anđela

      Delete
  6. Super post.Imao isto misljenje .Ubedljivomi je najgore obucene Rijana

    http://mynewblogqueenoffashion.blogspot.com/

    ReplyDelete
  7. Odličan post!Iskreno mislim da su najgore Rihanna,Madonna i Kim,potpun promašaj..
    Ako imaš vremena proveri prvi post na mom blogu,a bila bih zahvalna ako mišljenje ostaviš u komentaru ♥

    ReplyDelete
  8. Superiška post draga! JLO, Irina Shayk, Kesha su mi odlično obučene. :)

    Novi post na mom blogu :
    http://fashionholicyeahh.blogspot.com ❤

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvala puno, drago mi je da se slažemo. :)

      -Anđela

      Delete
  9. Odličan post! Sviđa mi se detaljni opis svakog outfita pojedinačno. :) :*
    Posetite moj blog >>> http://shineperfection.blogspot.com/

    ReplyDelete
  10. Joooj, stvarno se neke obuku Boze pomozi...kao da nemaju svu silu stilista koji stoje iza njih!
    Ili je mozda bas u tome problem?
    Pusa iz Italije,
    Sonia Verardo
    http://www.trenchcollection.com/

    ReplyDelete
  11. http://jelenabeutandlifeblog.blogspot.com/
    http://uimepraveljubavi.blogspot.com/
    posetite moje blogove i zapratite, vama je to samo nekoliko klikova misem a svakom novom blogeru puno znaci!
    inace, savrsen i sadrzajan post, zaista jedan od boljih♥♥

    ReplyDelete
  12. Ahh stvarno ima i lepih i bas cudnih kombinacija. Meni se najvise svidja kako se Irina obukla. Ta kombinacija joj odista savrseno stoji jer ima zgodno telo. Sia je ipak bila u fazonu Ledy Gage. Jako mi je simpatično ovo što je uradila s kosom.;)
    marsylylife.blogspot.com

    ReplyDelete
  13. Jao hahah RiRi je stvarno bila katastrofa, kao i Kim...
    Ne znam za ostaloe, ali post je savrsen. Imas pravo ,,modno oko'' ☺

    ReplyDelete
  14. Hahahhah zaista zanimljiv post, slatko sam se ismejala:') Sve što si rekla to mislim i ja, samo mi se ne dopada Keshina haljina:-)
    #Anastasia

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvala! Drago mi je da sam te nasmejala. Ukusi su različiti :) :*

      -Anđela

      Delete
  15. odličan post ,izvini što nisam prije komalaa, stvarno mi je žao ali škola me ubilaaa -.-' pa nisam stizala ništa ,no evo mene sada i došla sam da komentarišem ..poprilično oštro komentarišeš ,samo sam molila Boga da ovdje nema Katy Perry i da je nećeš komentarisati jer se iskreno bojim šta bi rekla o njoj,mislim ok je imati svoje mišljenje i ja bih tvoje ispoštovala čak i sada poštujem ,ali ipak oko nekih se nećemo složiti ,npr.ja ne znam da li sam toliko čudna ali meni je RiRi s ovom haljinom dominirala stvarno kraljevski hahah xd meni je to genijalno i isto tako,Vic je predivna <3 ali eto ja mislim da po meni si zaboravila dvije velike zvijezde Grammy-ja Katy Perry i Taylor Swift jer se o njima najviše diskutiralo ,ali eto to je to zapravo meni se niko posebno nije svidio osim Katy i T.S i tu je bila moram reći i Miley koja je zapravo bila predivna i nije izvodila ništa čudno. <3

    iamforeverdirectioner.blogspot.com
    emma

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvala! Drago mi je da ti se post sviđa! :* Da kao što kažeš, svako ima pravo na svoje mišljenje i svačije treba poštovati, naravno. Ipak, ukusi su različiti. :) Pogledala sam i njihove haljine, ali na mene nisu ostavile neki utisak pa sam ih zaobišla. Ali ne brini, sigurno ću ih ubaciti u sledećem postu ako me iznenade pozitivno ili negativno.. :)

      -Anđela

      Delete
  16. Odličan post. Ja Nicki obožavam, a haljina je mogla proći i bez ogromnog V izreza :/

    http://my-world-hanna.blogspot.com/

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvala. I ja je volim, ali eto nešto nisam oduševljena njenom kombinacijom.

      -Anđela

      Delete
  17. Ma vi ste meni odlican spoj..Volela bih vise postova od vas dve zajedno ;-)
    http://feshalafashion.blogspot.com/2015/03/study-tips-and-organization.html Pogledaj moj novi post!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvala. Ne verujem da ću se vratiti za stalno. Imam puno obaveza hahah. Ali verovatno ćemo uraditi ponekad neki post zajedno :) :*

      Delete
  18. Odlićan post. Jedino se ne slažem sa komentarom za Lady Gagu. Da nije stavila ove rukavice ne bi ni bila Lady Gaga. Ipak je njen stil skroz jedinstven i nikada ne znamo šta da očekujemo od nje. Meni su ove rukavice top. Ali ipak svako ima pravo na svoje mišljenje i ja poštujem tvoje. :)
    P.S. Moj blog:
    styleonfirstplace.blogspot.com

    ReplyDelete

Da čujem vaše mišljenje. :)