Jaaoj, toliko dugo nisam pisala ovakve postove! Mnogo su mi nedostajali. Isto kao što je vama (nadam se) zanimljivo da ih čitate, tako je meni zanimljivo da ih pišem! ☺
Skupilo se svašta nešto za protekle 4 nedelje (znači mesec dana).
I da, ovakvi postovi će ići jednom mesečno verovatno.

Imam za vas dva obaveštenja:
 pošto 29. maja završavam sa školom, potrudiću se da uvedem neku novu rubriku, želim da promenim nešto na blogu ali ni sama ne znam šta... Ah, ko će mene razumeti. :D
• uskoro ću vam predstaviti moju prvu partnerku, odvojiću čitav post za nju, reć ću vam samo da je u pitanju jedna fina devojka sa fejsbuk stranice Friendship bracelets - narukvice prijateljstva.


Kao što znate, ili možda ne znate, krajem aprila su osmaci polagali probni prijemni. Među njima sam i ja. Haha :)
Prilično sam zadovoljna rezultatima, s obzirom da se nisam mnogo spremala ali ipak mislim da na pravom prijemnom to moram mnogo bolje da uradim.
Ovako je to izgledalo iz mog ugla:




Kad smo već kod tog prijemnog, dva dana pre njega ću imati maturu. Ne pitajte, beskrajno sam uzbuđena i jedva čekam! Haljinu sam našla, sada treba da pronađem ostale stvarčice - cipele, torbicu, frizuru, nokte... Mislila sam da napravim jedan post o maturi, pošto ja iz prve ruke znam kako to sve izgleda. Šta mislite?



Pomenula sam u naslovu da sam sklopila prvu saradnju. Biće poseban post o tome, ali sam htela da vam spomenem i ovde. Radi se o narukvicama prijateljstva. Meni je lično ovo jako slatko i baš sam želela da sklopim saradnju s nekim ko se time bavi.
Neke od narukvica koje ova devojka ima u ponudi:




Još jedan veliki favorit ovih nedelja su bile fake tetovaže koje sam našla kod kineza, ali i na sajtu AliExpress. Nema ko me nije pitao gde sam uzela, baš sam se osećala bitnom hahaha. :) ☺


Ovako izgledaju posle 3, 4 dana. Da biste ih skinuli, potreban vam je medicinski alkohol i vata. Malo se teže skida, moram da priznam, ali nije velika zamerka.




Kraj osmog razreda donosi brojne obaveze, mnogo razmišljanja o budućem zanimanju, skupljanje para (što za poklon za razrednu, za maturu, za trubače koji nam dolaze svake godine za poslednji dan škole kod osmaka)...
Imamo jednu nedoumicu. Ne znamo šta kupiti razrednoj za provedenih 4 godine s nama. Mislili smo da sutra odemo u Ušće, skoro pola odeljenja (hahaha, koji će to šou biti) i da pogledamo neke prodavnice nakita, s obzirom na to da nemamo novca za neki bolji sat...


Pre neki dan, tačnije 20. ili 21. maja sam videla na sajtu Ušće Shopping centra za zanimljivu akciju. Naime, radilo se o tome da onaj ko pošalje najbolju priču ''Zašto jedva čekam matursko veče'', dobija savete za to posebno veče (savet stiliste, koji će s vama obići nekoliko radnji, šminkanje, frizuru) i vaučer od 3000 dinara.
I pogodite šta! Ja sam bila ta koja je dobila ovo. Baš sam se obradovala i provela juče (u subotu) zanimljivo popodne.


Mislila sam da vam napišem odvojen post o tome šta sam tačno dobila i kako sam se provela. Ali još ću razmisliti o tome. :)

Tu je i moja nova opsesija... Serija Internat. Prikazivala se na B92 pre godinu, dve ako se ne varam, a ja sam tek sad počela da je gledam baš ono od početka. Obožavam misteriju, trenutno mi je to omiljeni žanr i imam utisak da bih 24 sata dnevno mogla da gledam ovu seriju.
Ko nije gledao, neka obavezno da šansu, odgledajte prvu epizodu na ovom linku: http://www.natabanu.com/serija/internat/5768-internat-el-internado-epizoda-1.htm


Markos je inače moja nesuđena ljubav! Hahaha ☺





Omiljena pesma proteklih nedelja:
Johnny Up - Saturdays (https://www.youtube.com/watch?v=IWfWF46QYL0)
Train - To be loved (https://www.youtube.com/watch?v=xbGc_yRANXM)

Omiljeni film: Duff (dežurna ružna drugarica)

Preporučujem vam ovaj film jer smatram da je super zabavan, interesantan i lak za praćenje (ako tako mogu da se izrazim). Trejler možete odgledati ovde.





♥♥♥


Šta je bilo kod vas aktuelno ovih dana (nedelja)? Pišite u komentarima. ☺





Baš je brzo prošlo tih 10 dana, koliko je darivanje trajalo, zar ne? ☺
Uglavnom, povod ovog darivanja bilo je to što sam prošla brojku od 100 čitalaca, a kako vidim, polako se bližim broju 200! Zar to nije super? Mnogo sam srećna :D
Hvala svima, još jednom ❤❤❤


Da ne dužim (previše), odmah idemo na sajt random.org gde ćemo da izvučemo pobednika! :)

...








Pod brojem 7 je bila Jelena Dimitrijević. Čestitam! 


A vi ostali, ne gubite nadu. Sigurna sam da će biti još ovakvih akcija, moj blog će samo rasti i povećavaće se broj nagrada koje ću vam poklanjati! ☺ 
Očekujte za par dana novi post.







Ćao! Za mene je i ovaj mesec kao i svi drugi previše brzo prošao. Dok trepneš, opet je vreme za novi post o najbolje i najgore obučenim zvezdama. Pa da počnemo!! 
Napomena: Nisam modni stručnjak, komentare pišem na osnovu ličnog mišljenja i stila. 


I da, prijavite se za GIVEAWAY ako već niste.
- Anđela
#1. Taylor Swift

Kao prvo, njena frizura je prelepa. Mislim da joj baš pristaje. Haljina je prelepa! Jako mi se sviđaju ove šljokice na haljini, jer joj daju nešto specijalno i posebno. Takođe, i za ove rupe. (hah xd). Štikle su apsolutno uklopljene uz haljinu. I takođe mi se dopada što nema puno nakita koji bi, čini mi se, pokvario celu kombinaciju.




#2. Nick Jonas


On ima jako specifičan stil. Zbog toga mu se često dešava da promaši. Ovo mi se sviđa, na neki način, a na neki način ne. Npr. da se ovako obuče neko ko ga poznajem ili ko mi se sviđa definitivno bi mu zamerila, ali ovom dečku to nekako lepo stoji, ali opet je malo preterano i napadno.



#3. Meghan Trainor


Drago mi što sam konačno u neki od ovih postova ubacila i nju, jer mislim da je zaista divna devojka. Ova haljina ima lep print i ove štikle se skroz dobro slažu uz to. Meni samo smetaju ovi malo širi rukavi.



#4. Riker Lyci
#5. Allison Holker


Njegova kombinacija nije loša. Ove farmerke iscepane, su po meni loš izbor, jer generalno ne volim da ih vidim na muškarcima.
Baš jasno ne vidim da li je ovo na Alison šorts, ali definitivno mislim da je ovo nije baš za crveni tepih. Štikle su lepe! *_*




#6. Iggy Ayalea

Pantalone su savršene! I ovaj kao sako bez rukava je prelep, štikle takođe. Jedina moja zamerka ovom outfitu je to što ima ovo nešto mrežasto. Bilo bi bolje da je uzela bilo kakvu jednobojnu majicu.




#7. Rihanna

Woow! Moja omiljena RiRi! Pa šta reći za nju, sem savršeno. Ali da bi bila objektivna moram da kažem jednu jedinu zamerku, ove odvratne naočare. Dobro je da se od tolike zelene boje ni neprimećuju.



#8. Raini Rodriguez

Kao prvo obožavam crvene krajeve ili zelena. Mislim da joj skroz slatko stoje. Drago mi je što je pokušala da svoj višak kilograma sakrije crnom bojom. To je veliki plus. Pantalone kao pantalone, majica je mogla da bude i lepša. Što se tiče cipela, lepo je što je izabrala ovakve boje, ali sam oblik cipele nije nešto.



#9. Zendaya

Ovaj gornji deo haljine je jako lep i odlično joj stoji. Gornji deo je isti kao i na haljini Taylor Swift (gore). Umesto ovog donjeg dela ja bi ostavila haljinu zeleno i uz ove štikle bila bi odlična kombinacija.




#10. Ryan Gosling


Jako ležeran outfit. Niša posebno. Jedino što mi odudara od ovog svega je kačket, koji ne bi stavila na glavu ni da mi plate. (Ovo me je pocetilo na moju i Danijelinu zajedničku drugaricu koja stalno nosi neki Milka kačket koji je dobila kad je kupovala čokoladu.)




#11. Blake Lively
Haljina bi bila prelepa da nema ovog perija, lepše bi bilo da je donji deo od tila crvene boje. Mislim da bi Blake izgledala kao princeza, ali sa ovim perije definitivno nije ostavila neki utisak.



#12. Katy Perry



Predivno! Skroz čudne štikle, baš kakve ja obožavam. Opet mi je drago sto nema puno nakita, bio bi suvišan.




#13. Justin Timberlake


Kad sam ovo videla zabolela me je glava! (Hah) Previše je jaka ova plava boja, koja uništava lepotu bilo čega drugog.




#14. Selena Gomez



Selena je pogodila jedan dobar ležeran outfit. Sve je jako dobro uklopljeno. Nemam neke specijalne zamerke. Eh, da, slicne cipele.



#15. Jennifer Lopez


Jao, opet haljina na isti fazon. Toliko je savršena. Ja bih ovo sa zadovoljstvom nosila. Toliko je slatko. Ukoliko niste videli u proslim postovima slične haljine, pogledajte. Bićete oduševljeni.


I evo, stigli smo do kraja još jednog posta.
Nadam se da vam se dopao.
Pišite mišljenja o kombinacijama u komentare.
Takođe, pišite o tome koju zvezdu želite da vidite u sledećem postu.
Do sledećeg posta :*,
Anđela


Moram svima da vam se zahvalim što čitate moje postove, što posvećujete vreme mom blogu, što vas zanimaju teme o kojima ja pišem... Hvala vam do neba!!!
Za mene je stvarno veliki uspeh što imam preko 100 čitalaca! Iii, idemo u nove pobede! :D
Spremila sam vam neke sitnice, ništa posebno. Ali ipak, sve sam kupila od svog džeparca i nadam se da vam se dopadaju nagrade.
Još uvek nisam ostvarila nikakvu saradnju sa nekim brendom, ali kada se to desi u nekom od narednih giveaway-a tj darivanja ću ubaciti neku nagradicu od tog partnera. ☺


Evo još par slika nagrada:







Šta dobija pobednik:
- essence sjaj za usne glossy lipbalm
- Nivea maska za lice za suvu kožu (ukoliko nemate suvu kožu, prosledite je nekom ko ima)
- dva Golden Rose Color expert laka za nokte











Napomena: Sva četiri proizvoda će osvojiti jedan čitalac.


PRAVILA:
1. Morate biti član mog bloga (sa leve strane imate gadžet za to).
2. Lajkujte fejsbuk stranicu ovog bloga ovde.
3. Ostavite mi email adresu u komentaru.

P.S. Ako nemate fejsbuk, preskočite drugi korak. Mada možete lajkovati i sa prijateljevog fb profila. :)
Pobednika biram preko randoma. Znači, nasumično. Svi imaju jednake šanse.

Pravo učešća imaju svi koji žive u Srbiji. Žao mi je što moram da ograničim, ali poštarina je jako skupa za druge zemlje.




GIVEAWAY TRAJE DO 20. MAJA!
Srećno svima. ❤







Da je Pariz grad mojih snova, mogli ste pročitati u prethodnom postu. Oduševljena sam duhom tog grada, ljudima (nisam vam napisala da sam se iznenadila što su vrlo prijatni i topli), hranom, atmosferom... Ma svime! ☺


Nastavak 5. dana (ako niste pročitali plan za taj dan, kliknite ovde i stisnite dugme F3; u gornjem delu tastature. Ukucajte samo 12)

Crkva Sacre Coeur


Pogled na grad. Deo grada gde je nastala slika: Montmartre

Moulin Rouge


Le Hotel des Invalides, Eglise du Dome (gde se nalazi Napoleonova grobnica)

13. april --> 6. dan: Panoramski obilazak zgrade UNESCO-a, l'Ecole Militaire, le Champ de mars. Od 11:30 obilazak l'hotel des Invalides, eglise du Dome u kojoj se nalazi Napoleonova grobnica. Poslepodne obilazak Montparnasse (slobodno vreme za šetnju i kupovinu).

Hotel invalida. Ne, ne zove se tako jer tu žive invalidi već zato što je Napoleon izgradio ovo u doba svoje vladavine i tu je smeštao ranjenike iz ratova.



Dvorište ☺



Ulazak u ovu građevinu.






Jedna vrlo kreativna maketa. Ovo okolo je vojni muzej, ako se ne varam.



Iii konačno - Napoleonova grobnica! Njegove kosti počivaju na ovom mestu.



14. april --> 7. dan: Polazak u Disneyland u 9h. Celodnevni boravak u zabavnom parku. Polazak za Reims u 19h. Obilazak Reims-a (trajanje: oko sat vremena) - Katedrala Notre Dame (spomenik pod zaštitom UNESCO-a), place Royale, pešačka zona.

U nastavku ćete videti slike iz Diznilenda! Bilo je prelepo. ☺

Krajnje zanimljiva naplatna rampa na ulasku u Disneyland.



Ako nisi slikao/la- kao da se nije ni desilo. Tim pravilom se vodim i ja, hahaha! (Znam da to nije baš najispravnije razmišljanje na svetu, ali šta ću).
Ovo je inače ulaznica. Ali mislim da ste to i sami skontali. :D



Dok čekamo na red da uđemo u zabavni park, daj malo da fotkam!



Prelepota jedna! Hehe. Zar ne? :)



Na pločniku su ugravirana neka imena, možda iz Diznijevih crtaća.



Sećam se kad sam gledala ovaj hotel u Diznilendu i cveće na Google Maps. I nisam mogla da verujem da mi se to stvarno dešava, kada sam uživo ovo videla! ☺



Ovo je kao neki trg u Diznilendu. Ne znam kako drugačije da ga nazovem.



Takođe, ni za ovaj veliki dvorac nisam ni sanjala da ću ga uživo videti!



Preslatko mi je bilo i morala sam da slikam ☺



Kao iz bajke.



Ja ne mogu više ovoliku količinu lepote i nostalgije da podnesem! Hahaha. :D



Od silnog uzbuđenja, zaboravila sam da slikam vožnje na kojima sam bila. Ovo je kuća strave.
Pogledajte kako izgleda obilazak na Youtube-u: https://www.youtube.com/watch?v=U3WnY_8gD2Q




Ja sam se super zabavila pišući ovaj post (kao i prethodni). Nadam se da vam se dopada!
Pišite mišljenja u komentarima. :)
Sledeći post koji će biti na blogu je GIVEAWAY! Jeeej.
Spremila sam vam par nekih sitnica. Videćete već. Da proslavimo mojih 100 čitalaca!!! ☺